Exquis
Four Hands Experience
by Chefs Viki Geunes & Tim Boury
Concept
Onder de naam “Exquis” slaan 3 sterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury de handen in elkaar voor een unieke four hands experience.
De Chefs koken op woensdag 20 september te Boury *** en op dinsdag 5 december te Zilte ***.Op deze dagen bereiden ze samen – zowel voor lunch als diner – een degustatiemenu met gerechten volgens hun eigen kookstijl.
Dit menu bestaat uit een unieke selectie amuses, gevolgd door 10 exquise gerechten gebaseerd op hun favoriete producten met de nadruk op vis, schaal- en schelpdieren, aangevuld door terroirproducten van vertrouwde leveranciers.
Het menu zal dus verschillen in beide restaurants.
Menu
Steeds beschikbaar voor lunch en diner **.
Menu met premium wine pairing
€ 550 *
Menu met exclusieve wine pairing
€ 650 *
Menu met non-alcoholische pairing
€ 525 *
* Inclusief aperitief, water en koffie
** Omwille van de complexiteit van het menu kan er niet altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetrestricties. U kunt specifieke wensen vermelden bij het reserveren. We nemen vervolgens contact met u op om deze verder te bespreken.
Praktisch
12u00 of 12u30
19u00 of 19u30
Meer informatie via www.restaurantboury.be/exquisfourhands
12u00 of 12u30
19u00 of 19u30
Reserveren
Wij vragen u om via onderstaand formulier een aanvraag in te dienen tot reservatie voor lunch of diner op dinsdag 5 december 2023 te Zilte.
Aan de hand van onze beschikbaarheden, contacteren wij u zo snel mogelijk om deze reservatie te herbevestigen met een voorafbetaling (€450/persoon). Na ontvangst van de betaling sturen wij u een definitieve bevestiging van uw reservatie.
Tafels bij Boury kunnen gereserveerd worden via de website van het restaurant.
Hanzestedenplaats 5
2000 Antwerpen
België
t +32(0)3 283 40 40
e info@zilte.be
Lunch open 12u00 – 13u00
gesloten 17u00
Diner open 19u00 – 20u30
gesloten 00u30
Gesloten zaterdag & zondag