fbpx

Zilte

Uniek dankzij locatie en omgeving

Wij stellen u graag voor; HEDONISTIC Memories. Met dit exclusief concept nodigen wij u uit om culinair te komen genieten van de pure Zilte smaken en te klinken op ons weerzien.

Op het prachtig hedendaags Wijndomein Valke Vleug te Puurs-St-Amands, ontvangen wij u graag op een wondermooi overdekt terras waar u zowel ‘s middags als ‘s avonds kunt proeven van een all-in 6-gangenmenu met bijpassende cool climate wijnen van Vinetiq en een begeleidende rondleiding in het domein.

Geniet van een gastronomische reis tussen de wijnranken, zoals het een echte levensgenieter bekoort. Wij garanderen u een veilige outdoor omgeving die aan alle coronamaatregelen voldoet.

Praktisch

Reserveren kan op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 mei, op woensdag 12, donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 of zondag 16 mei, op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 mei en op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 mei 2021 voor lunch en diner.

De dag van uw reservatie verwachten wij u op Wijndomein Valke Vleug, Achterheide 21 te Liezele, Puurs-St-Amands op het door u aangegeven uur.

Parkeerplaats is voldoende voorzien op het wijndomein zelf.

Wij verwelkomen u graag op het overdekt buitenterras. Dekentjes en warmte-elementen zijn voorzien, doch extra aangepaste kledij zorgt voor het juiste comfort.

Dames, laat uw mooiste paar hakken thuis. Wij laten u graag kennismaken met Wijndomein Valke Vleug.

Het event gaat door in openlucht. Wij zorgen voor een warme en veilige ontvangst. We vragen u echter wel om een mondmasker te dragen bij aankomst en verplaatsingen.

Reserveren

Reserveren kan op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 mei, op donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 of zondag 16 mei, op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 mei en op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 mei 2021.

Cadeaubonnen kunnen helaas niet gebruikt worden voor dit outdoor event, gezien dit een samenwerking is met verschillende partijen. 

Het is mogelijk uw reservatie 72 uur op voorhand te annuleren. Hierna wordt de pakketprijs in rekening gebracht. 

Indien de weersomstandigheden zich er niet naar lenen om een optimale ervaring te kunnen garanderen, kan vanuit de organisatie het event geannuleerd worden tot 24uur op voorhand. Uw betaling wordt automatisch teruggestort. 

Wachtlijst

Is uw gewenst moment reeds ingenomen?
U kan zich steeds aanmelden op onze wachtlijst.

Wij contacteren u van zodra er een plaats is vrijgekomen.