fbpx

Zilte

Take out***

Bereidingswijze

Onderstaand kan u per gerecht een bereidingswijze volgen om uw gerechten af te werken. Smakelijk.

Als er een “2-tje” op de verpakking staat geschreven, betekent dit dat de verpakking voor 2 personen is.

Hoofdgerecht

Kleurcode: Rood

Haal alle componenten een half uur op voorhand uit de koeling.

Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtstand).

Plaats het vlees in de oven gedurende een 3-tal minuten en plaats daarna de groenten bij in de oven. Laat het vlees en de groenten nog een 8-tal minuten verder opwarmen.

Warm de jus op op het fornuis tot aan het kookpunt.

Snij het vlees in een 4-tal plakjes en leg het in het midden van het bord. Plaats de rolletjes van knolselder gevuld met aubergine rondom (afgewerkt met de crunch van kip). Verdeel ook de champignons rondom.

Verdeel de yoghurt-baharatcrème rond het gerecht (koud). Verdeel ook de kruidensalade over het geheel en daarna de jus.

Dessert

Kleurcode: Zwart

Het dessertglaasje is volledig voor u afgewerkt. U dient enkel de witte chocoladerondjes toe te voegen.

Smakelijk!

Toch iets niet duidelijk?
Stuur ons een e-mail via info@zilte.be.