fbpx

Zilte

Take out***

Bereidingswijze

Onderstaand kan u per gerecht een bereidingswijze volgen om uw gerechten af te werken. Smakelijk.

Als er een “2-tje” op de verpakking staat geschreven, betekent dit dat de verpakking voor 2 personen is.

Hoofdgerecht

Kalfschateaubriand – maitake – mierikswortel – millefeuille du Sud

Kleurcode: Rood

Haal alle componenten een half uur op voorhand uit de koeling.

Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtstand).

Plaats de mille-feuille en het vlees alvast voor een 4-tal minuten in de oven. Voeg er daarna de andere groenten aan toe en laat alles samen nog een 7- tal minuten verder doorwarmen in de oven.

Breng de saus op het fornuis aan de kook in een steelpannetje.

Snij het vlees in mooie plakjes en dresseer het samen met de mille-feuille op een bord. Voeg er daarna ook de maitake mushroom, de  champignons en de asperges bij.

Werk het geheel af met de sesamcrème (koud) en de kruiden. Verdeel de jus als laatste rondom.

Dessert

Flensjes -turron – kumquat – granola

Kleurcode: Zwart

Haal alle componenten een half uur op voorhand uit de koeling.

Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtstand).

Plaats de gevulde flensjes gedurende een 8-tal minuten in de oven.

Verwarm de just in een steelpannetje op het fornuis tot ze lauw is.

Plaats de flensjes voorzichtig in een diep bord. Verdeel de jus over de flensjes samen met de granola en de vanilleroom. Werk het geheel op het einde af met de kruiden.

Smakelijk!

Toch iets niet duidelijk?
Stuur ons een e-mail via info@zilte.be.

HEDONISTIC Memories

Uniek dankzij locatie en omgeving

Wij stellen u graag voor; HEDONISTIC Memories. Met dit exclusief concept nodigen wij u uit om culinair te komen genieten van de pure Zilte smaken en te klinken op ons weerzien.