Take out***
Bereidingswijze
Onderstaand kan u per gerecht een bereidingswijze volgen om uw gerechten af te werken. Smakelijk.
Als er een “2-tje” op de verpakking staat geschreven, betekent dit dat de verpakking voor 2 personen is.
Menu II
Vrij 9 & zat 10 april 2021
Vrij 16 & zat 17 april 2021
Brood
Warm uw oven voor op 170°C (heteluchtstand). Plaats het brood in de oven gedurende een 7-tal minuten. Geniet van het brood met eventueel wat extra olijfolie en/of zeezout.
De amuses zijn volledig afgewerkt. Deze dienen geserveerd te worden met het Sardeens flatbread.
Kleurcode: Grijs
Dit gerecht is volledig voor u gedresseerd. U dient enkel de dressing rondom te verdelen en het geheel af te werken met de groene crunch en de speltkrokantjes. De dressing, de spelt en de crunch zijn per twee personen verpakt. Als final touch verdeelt u de kaviaar in het midden van het gerecht.
Kleurcode: Paars
Haal alle componenten een half uur op voorhand uit de koeling.
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtstand) en plaats er de kreeft, de tomatencompote en de fregola sarda samen in gedurende een 8-tal minuten.
Warm de jus op op het fornuis tot aan het kookpunt.
Verdeel de fregola sarda over de borden, leg er de kreeft op en verdeel de tomatencompote langs de kreeft.
Verdeel de jus en de kruiden rond het gerecht.
Kleurcode: Rood
Haal alle componenten een half uur op voorhand uit de koeling.
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtstand).
Plaats het vlees in de oven gedurende een 3-tal minuten en plaats daarna de groenten bij in de oven. Laat het vlees en de groenten nog een 8-tal minuten verder opwarmen.
Warm de jus op op het fornuis tot aan het kookpunt.
Snij het vlees in een 4-tal plakjes en leg het in het midden van het bord. Plaats de rolletjes van knolselder gevuld met aubergine rondom (afgewerkt met de crunch van kip). Verdeel ook de champignons rondom.
Verdeel de yoghurt-baharatcrème rond het gerecht (koud). Verdeel ook de kruidensalade over het geheel en daarna de jus.
Dessert
Kleurcode: Zwart
Het dessertglaasje is volledig voor u afgewerkt. U dient enkel de witte chocoladerondjes toe te voegen.
Smakelijk!
Toch iets niet duidelijk?
Stuur ons een e-mail via info@zilte.be.