Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum auctor neque quis neque congue facilisis. Pellentesque iaculis metus id sapien blandit efficitur. Nullam pretium leo lacus, at porta eros laoreet non. Sed maximus dolor in velit mollis, non maximus neque tempor. Sed a vulputate felis. Proin placerat sapien enim, eget venenatis elit dictum at. 

Chef

Viki Geunes

Chef Viki Geunes heeft al zijn hele leven een enorme interesse in de culinaire wereld. Hij volgde een opleiding in de industriële wetenschappen en besloot als autodidact zijn restaurant ’t Zilte te openen te Mol. Hier ontving hij in 2004 een eerste Michelinster. In 2008 volgde een tweede ster.

In 2009 werd Geunes door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Na de opening van het MAS te Antwerpen verhuisde Chef Geunes zijn restaurant in 2011 naar de bovenste verdieping. Na de naamsverandering en verhuis van Zilte naar de andere zijde van het MAS in 2020, volgde in de gids van 2021 een derde Michelinster. Viki Geunes heeft met Zilte een vermelding van 18,5/20 in de gids van Gault & Millau.

Gastvrouw

Viviane Plaquet

Viviane Plaquet, de echtgenote van Chef Viki Geunes, treedt op als gastvrouw in Zilte. Zij beoefent deze functie al vanaf de opening van ’t Zilte in Mol en staat dus al meer dan 25 jaar in het vak.

Hospitality zit in het bloed van Viviane Plaquet en connecteren met gasten is niet alleen haar vak, maar ook haar passie. Dag in dag uit zorgt Viviane ervoor dat gasten zich thuis voelen in het restaurant. Als gastvrouw is ze voor 100% bij de gasten, maar ze draait ook mee in de service, want hospitality is voor haar een ploegsport.

Head Sommelier

Aaron Moeraert

Als oud-leerling van Ter Groene Poorte en Spermalie is Aaron Moeraert – partner van Gitte Geunes – al jarenlange de Head Sommelier van Zilte. Zijn charmante voorkomen en open geest zorgen ervoor dat hij tegelijk relax en vakkundig is.

Aaron slaagt er als geen ander in dat perfecte glas wijn te serveren bij elk gerecht volgens de wensen van de gast, én zoals Chef Viki Geunes het voor ogen had. Ook op vlak van bieren en sakes heeft hij een ontzettend grote kennis en zorgt hij moeiteloos voor geweldige pairings.

Front of House

Gitte Geunes

Gitte Geunes, dochter van Chef Viki Geunes en Viviane Plaquet, en partner van sommelier Aaron Moeraert, stapte een jaar voor het behalen van de derde Michelinster mee in de zaak. Zij is net als haar vader een autodidact op vlak van het culinair topniveau. Voordien werkte zij namelijk – na het afronden van haar studies Eventmanagement – achter de schermen van onder andere het wereldbekende festival Tomorrowland.

Gitte is intens blij met haar overstap naar de hospitality wereld en uitzonderlijk trots te mogen werken in de culinaire tempel die haar ouders samen opzetten. Gastronomisch genieten zit ingebakken in haar DNA. Ze houdt er ontzettend van om samen met Aaron nieuwe culinaire parels te ontdekken over de hele wereld.

Chef

Viki Geunes

Chef Viki Geunes heeft al zijn hele leven een enorme interesse in de culinaire wereld. Hij volgde een opleiding in de industriële wetenschappen en besloot als autodidact zijn restaurant ’t Zilte te openen te Mol. Hier ontving hij in 2004 een eerste Michelinster. In 2008 volgde een tweede ster.

In 2009 werd Geunes door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Na de opening van het MAS te Antwerpen verhuisde Chef Geunes zijn restaurant in 2011 naar de bovenste verdieping. Na de naamsverandering en verhuis van Zilte naar de andere zijde van het MAS in 2020, volgde in de gids van 2021 een derde Michelinster. Viki Geunes heeft met Zilte een vermelding van 18,5/20 in de gids van Gault & Millau.