Exquis

Four Hands Experience
by Chefs Viki Geunes & Tim Boury

Concept

Onder de naam “Exquis” slaan 3 sterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury de handen in elkaar voor een unieke four hands experience.

De Chefs koken op woensdag 20 september te Boury *** en op dinsdag 5 december te Zilte ***.Op deze dagen bereiden ze samen – zowel voor lunch als diner – een degustatiemenu met gerechten volgens hun eigen kookstijl.

Dit menu bestaat uit een unieke selectie amuses, gevolgd door 10 exquise gerechten gebaseerd op hun favoriete producten met de nadruk op vis, schaal- en schelpdieren, aangevuld door terroirproducten van vertrouwde leveranciers.

Het menu zal dus verschillen in beide restaurants.

Praktisch

Restaurant Boury - Roeselare
Woensdag 20 september 2023
Lunch

12u00 of 12u30

Diner

19u00 of 19u30

Restaurant Zilte - Antwerpen
Dinsdag 5 december 2023
VOLBOEKT - Enkel nog wachtlijst mogelijk
Lunch

12u00 of 12u30

Diner

19u00 of 19u30

Reserveren

Wij vragen u om via onderstaand formulier een aanvraag in te dienen tot reservatie voor lunch of diner op dinsdag 5 december 2023 te Zilte.

Aan de hand van onze beschikbaarheden, contacteren wij u zo snel mogelijk om deze reservatie te herbevestigen met een voorafbetaling (€450/persoon). Na ontvangst van de betaling sturen wij u een definitieve bevestiging van uw reservatie.

Tafels bij Boury kunnen gereserveerd worden via de website van het restaurant.