Exquis

Four Hands Experiences
Chef Viki Geunes en zijn team werken samen met gerenommeerde internationale sterrenchefs en toonaangevende wijnhuizen.

Concept

Onder de naam “Exquis” presenteert de Zilte familie op verschillende momenten in het jaar unieke culinaire ervaringen, waarbij we samenwerken met zowel internationale sterrenchefs als toonaangevende wijnhuizen.

“Exquis” brengt culinaire grootmeesters en wijnmakers samen met onze Chef en zijn team voor een reeks unieke evenementen.

Kalender

Viki Geunes X Erik Sven Renaa
Restaurant RE-NAA *** (NO)
9 en 10 november 2025

Met genoegen informeren wij u over het nieuwste Exquis four-hands event waarbij onze eigen chef Viki Geunes*** de uitzonderlijk getalenteerde chef Erik Sven Renaa*** van restaurant RE-NAA (Noorwegen) zal verwelkomen.

Tijdens een speciale diner- en lunchservice zullen deze twee culinaire meesters samenwerken aan een onvergetelijk 8-gangenmenu met amuses, perfect aangevuld met verfijnde wijnarrangementen. Beide chefs brengen hun unieke, kenmerkende stijlen en innovatieve technieken in.

Chef Erik Sven Renaa, een ware pionier in de Noorse culinaire wereld, is de drijvende kracht achter RE-NAA in Stavanger. Zijn kookstijl is diep geworteld in de puurheid van het lokale Noorse terroir, maar wordt verrijkt met subtiele wereldse en Japanse invloeden.

In 2024 ontving hij zijn derde Michelinster, waarmee RE-NAA het eerste restaurant buiten Oslo werd dat deze mijlpaal bereikte. Zijn toewijding aan lokale producenten en 100% lokale sourcing van Rogaland’s zeeën, fjorden, bossen en bergen, is duidelijk zichtbaar in zijn verfijnde en gedurfde gerechten. De filosofie “Perfection simplified” staat centraal in zijn werk.

Diner
Zondag, 10 november
12u00
Lunch
Maandag, 11 november
19u00
Prijs per persoon
€ 650 p.p. all-inclusive
Gelieve deze pagina in de gaten te houden voor meer informatie over een volgend Exquis evenement.
Your date with Bollinger
13 en 14 februari 2025
& Château d'Yquem

Dominique Crenn is een gerenommeerde Frans-Amerikaanse chef-kok en restaurateur.

Begeleid door wijnen van
Domaine Arnaud Ente

Onze sommelier, Aaron Moeraert, is verheugd om zijn persoonlijke samenwerking aan te kondigen met Arnaud Ente van Domaine Arnaud Ente in Meursault, één van de toonaangevende referenties in de Bourgogne-regio. Arnaud Ente zelf zal aanwezig zijn tijdens het evenement, wat een unieke kans biedt om de wijnmaker te ontmoeten en meer te weten te komen over de geselecteerde wijnen. Deze wijnen, geserveerd naast ons Exquis-menu, weerspiegelen de unieke stijl van het domein: een combinatie van traditie en moderne technieken.

Praktisch

Auto en parkeren

Wij raden aan om te parkeren bij

– Q-Park Godefriduskaai, Zeevaartstraat 11, 2000 Antwerpen (dichtsbijzijnde parking) of

– Parking Rijnkaai, Rijnkaai 36, 2000 Antwerpen

– Parkeren in de omliggende straten is beperkt tot maximaal 3 uur.

Als u vragen heeft over één van onze EXQUIS – events, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: exquis@zilte.be

Reserveren

Wij vragen u om via onderstaande knop een reservatie te maken voor uw gewenst Exquis moment bij Zilte.

Uw reservatie wordt definitief bevestigd na ontvangst van uw betaling via ons reserveringssysteem.