Een onconventionele reis
Voor het eerst sinds jaren verschijnt er een nieuw boek van een Belgische driesterrenchef.
Vanuit de dertig ingrediënten die Geunes het meest koestert – meesterlijk tot leven gebracht door illustrator Carll Cneut en fotograaf Kris Vlegels – ontvouwt zich een uniek boek: geen klassiek kookboek, maar een zintuiglijke reis naar ambitie en discipline, met culinaire perfectie als hoogtepunt.
Over het gevoel op de tong van een perfect gesneden sint-jakobsschelp. Over familie als fundament.
Over hoe kunst – of het nu een gerecht, een tekening, een boek of een foto is – zijn persoonlijkheid weerspiegelt.
Een boek dat leest zoals een gerecht bij Zilte smaakt
Puur, gelaagd en met een onverwachte emotionele diepgang.
Geunes schrijft zoals hij kookt
Zelfverzekerd, eerlijk, intens, evenwichtig, maar altijd verrassend.
Hij deelt zijn onconventionele reis – zonder formele opleiding, zonder netwerk – en hoe hij uitgroeide tot de absolute top als een van de slechts 137 chef-koks wereldwijd die drie Michelinsterren hebben gekregen.
Inclusief 30 kenmerkende gerechten en 10 huisgemaakte recepten en cocktailcreaties. De chef signeert op persoonlijke naam uw exemplaar.
— Bestellingen worden verzonden vanaf 18 december 2025
*Opgelet, gelieve niet in een privé browser sessie het bestel process te starten.
**Voor internationale zendingen, graag rechtstreeks contact opnemen met info@zilte.be.
Kortere dagen, frisse nachten, de Schelde die glinstert onder een winterse hemel …
Dit seizoen nodigen wij u uit om een diepere, warmere kant van Zilte te ontdekken.
Van 12 november 2025 tot 29 januari 2026 serveren wij een speciaal 6-gangen Pure Winter Menu. Geïnspireerd door de rijkdom van het seizoen en samengesteld om comfort en verfijning te brengen in het winterse diner.
€ 270 per persoon | wijnarrangement € 115
Elke avond beschikbaar, behalve op vrijdag.