fbpx

Zilte

Reserveren

Reserveer uw lunch of diner

Vermeld eventuele bijzonderheden zoals allergieën of intoleranties. Wij komen graag zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen tegemoet.

Om u optimaal te laten genieten, nemen we uw bestelling van het 9-gangenmenu ten laatste op om 13u00 of 20u00.

Alsook vragen wij u vriendelijk uw opgegeven aankomstuur te respecteren, wat de totaalbeleving enkel sterker maakt.

Wij danken u en kijken uit naar uw komst.

Vakantieperiodes

Kerstvakantie 2020-2021
Van maandag 21/12/2020 tot en met dinsdag 05/01/2021
Terug open op woensdag 06/01/2021

ZLT-oyster-gold

Schenk een culinaire ervaring

Nieuwe veiligheidsmaatregelen

Beste gast,

Ondanks de nieuwe maatregelen die genomen zijn door Provincie Antwerpen hopen wij u nog steeds te mogen ontvangen in Zilte. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat u zoals anders ten volle kan genieten van uw bezoek.

Een kleinere bubbel geeft ons de kans om de aandacht voor jullie als gast te vergroten en zo de pure Zilte ervaring enkel maar intenser te maken. Daarom stellen wij u graag ons vernieuwd ‘Puur Zilte’ zevengangenmenu voor dat wij tijdens het diner serveren. Uiteraard blijft onze lunch ook beschikbaar.

Noordzeekrab
snijboon  jalepeño   barilotto
Imperial Heritage kaviaar
soubise  boekweit  hazelnoot
Jonge kreeft
wortel – paprika  spicy mango  dukkah
Tarbot
varkenspoot  sla  vin jaune  wulken
Zomerree
abrikoos – raap  hennep  tamarinde
Ananas
amontillado  macadamia  tarte Russe
Bittere chocolade
kers  samba – vanille

Daarnaast willen wij als geen ander de maatregelen opvolgen om ieders gezondheid te beschermen. Daarom vragen wij u rekening te houden met onderstaande regels die vanaf, dinsdag 28 juli, van kracht zijn. Alleen samen kunnen we dit virus verslaan!

Nieuwe maatregelen
– Mondmaskers zijn verplicht te dragen bij aankomst in het MAS.
– Gelieve voor diner het aankomstuur van 19.00h zo goed mogelijk te respecteren zodat uw bezoek een unieke beleving blijft.
– Handen dienen ontsmet te worden bij binnenkomst in het MAS en alvorens u het restaurant betreedt. Dit geldt ook na elk toiletbezoek. Ontsmettingsmiddel is voorzien.
– Jassen en toebehoren dienen achtergelaten te worden aan de kapstok vooraan in het restaurant.
– Gelieve uw tafel zo min mogelijk te verlaten. Indien dit toch noodzakelijk is, dient u een mondmasker te dragen in het restaurant.
– Elke gast dient zijn of haar basisgegevens achter te laten in het restaurant. Gegevens worden enkel gebruikt in geval van nood door de overheid.
– Wij vragen u vriendelijk na het diner het restaurant te verlaten tegen 23.00 zodat u voldoende tijd heeft om veilig thuis te geraken.

Wij willen u allen van harte danken voor het begrip.

Stay safe en zorg goed voor elkaar.

Culinaire groeten,
Viviane Plaquet & Viki Geunes