Zilte

Iodé

Zilte staat synoniem voor de smaak en geur van de zee. Vis, schaal- en schelpdieren vormen dan ook de basis van ons menu en onze à la carte. Dit geheel wordt perfect aangevuld door terroirproducten van onze vertrouwde leveranciers.

Dit vertaalt zich enerzijds in Prikkelend & Puur Zilte, anderzijds in onze à la carte. Prikkelend Zilte wordt uitsluitend voor lunch geserveerd als kortere variant op ons Puur Zilte menu met de meest geprefereerde producten van onze Chef.

À la carte serveren wij voor lunch & diner (niet op vrijdagavond) met een starter en hoofdgerecht. Hier staat het hoofdproduct centraal.

Prikkelend Zilte

Scheermes

Pertuis asperge – rog – groene aardbei – feta

Zeebaars

Chawanmushi – eidooier – zeekomkommer

Zeetong

koningskrab – asperge – daslook – traanerwt

Racan duif

morille – cavolo nero – maïs – ‘nduja

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 210

Deze menu wordt enkel ‘s middags geserveerd.

Prikkelend Vegetarisch

Freekeh

Pertuis asperge – groene aardbei – feta – radijs

Chawanmushi

truffel – boterboon – bosui – eidooier

Asperge

traanerwt – daslook – morille – mierikswortel

Courgette

koolraap – cavolo nero – maïs – amandel

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 210

Deze menu wordt enkel ‘s middags geserveerd.

Puur Zilte

Scheermes

Pertuis asperge – rog – groene aardbei – feta

Imperial Heritage Caviar

wilde kervel – artisjok – lamsoor – geitenkaas

Zeebaars

chawanmushi – eidooier – zeekomkommer

Zeetong

koningskrab – asperge – daslook – traanerwt

Langoustine

Zee-egel – selder – mandarijnmiso – palmhart

Racan duif

morille – cavolo nero – maïs – ‘nduja

Aardbei

platte kaas – dille – tamarillo – komkommer

Manjari
yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 340

Puur Vegetarisch

Freekeh

Pertuis asperge – groene aardbei – feta – radijs

Pasta
tonburi – wilde kervel – tuinboon – lamsoor

Chawanmushi

truffel – boterboon – bosui – eidooier

Aperge

traanerwt – daslook – morille – mierikswortel

Rode biet

sakura – maitake – wilde bes – hijiki

Courgette
koolraap – cavolo nero – maïs – amandel

Aardbei

platte kaas – dille – tamarillo – komkommer

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 340

À la carte

Voorgerecht

Sint-jakobsvrucht

gerookte hazelnoot – lardo – knolselder – tardivo

Imperial Heritage Caviar Oscietra

Roscoff ui – inktvis – kombu – toro

Kreeft

duindoornbes – koolraap ̵