Zilte

Iodé

Zilte staat synoniem voor de smaak en geur van de zee. Vis, schaal- en schelpdieren vormen dan ook de basis van ons menu en onze à la carte. Dit geheel wordt perfect aangevuld door terroirproducten van onze vertrouwde leveranciers.

Dit vertaalt zich enerzijds in Prikkelend & Puur Zilte, anderzijds in onze à la carte. Prikkelend Zilte wordt uitsluitend voor lunch geserveerd als kortere variant op ons Puur Zilte menu met de meest geprefereerde producten van onze Chef.

À la carte serveren wij voor lunch & diner (niet op vrijdagavond) met een starter en hoofdgerecht. Hier staat het hoofdproduct centraal.

Prikkelend Zilte

Sint-jacobsvrucht

tardivo – zwaardvis – rammenas – kastanje

Tarbot

inktvis – artisjok – venkel – kikkererwt

Langoustine

Maitake – hazelnoot – knolselder – lardo

Carima rund

prei – ossenstaart – gerookte makreel – merg

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 210

Deze menu wordt enkel ‘s middags geserveerd.

Prikkelend Vegetarisch

Rammenas

tardivo – quinoa – tonburi – kastanje

Artisjok

venkel – barigoule – kikkererwt – dragon

Knolselder

Maitake – hazelnoot – snijbiet – bosui

Bloemkool

sesam – crosne – nori – miso

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 210

Deze menu wordt enkel ‘s middags geserveerd.

Puur Zilte

Sint-jacobsvrucht

tardivo – zwaardvis – rammenas – kastanje

Imperial Heritage Caviar

toro – kombu – bloemkool – dooier

Tarbot

inktvis – artisjok – venkel – kikkererwt

Périgord truffel

varken – aardpeer – spitskool – scheermes

Langoustine

Maitake – hazelnoot – knolselder – lardo

Carima rund

prei – ossenstaart – gerookte makreel – merg

Soufflé

koffie – bloedsinaasappel – vermout – dulce

Manjari
yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 340

Puur Vegetarisch

Rammenas

tardivo – quinoa – kastanje – Tonburi

Pompoen
paprika – duindooornbes – koolraap – linzen

Artisjok

venkel – barigoule – kikkererwt – dragon

Périgord truffel

aardpeer – spitskool – chawanmushi – yuzukosho

Knolselder

Maitake – hazelnoot – snijbiet – bosui

Bloemkool
sesam – crosne – nori – miso

Soufflé

koffie – bloedsinaasappel – vermout – dulce

Manjari

yuzu – matcha – sansho – walnoot

€ 340

À la carte

Voorgerecht

Sint-jakobsvrucht

gerookte hazelnoot – lardo – knolselder – tardivo

Imperial Heritage Caviar Oscietra

Roscoff ui – inktvis – kombu – toro

Kreeft

duindoornbes – koolraap – paprika – X.O.

Kingkrab

snijbiet – aardpeer – truffel – chawanmushi

Langoustine

zee-egel – venkel – mandarijn miso – palmhart

Hoofdgerecht

Tarbot

pil pil – engawa – sucrine – noordzeekrab

Zonnevis

schelpjes – artisjok – courgette – brandade

Duif

maïs – dadel – zilverui – gerst

Zwezerik

kreeft – prei – pijnboompit – gefermenteerde ananas