Volgens het seizoen
Wij zijn ervan overtuigd dat onze pure, culinaire totaalbeleving best vertaald wordt in een menu met verschillende gangen op het ritme van de seizoenen. Wij streven naar net dat betere om u als gast optimaal te laten genieten.
Zilte staat synoniem voor de smaak en de geur van de zee. Vis, schaal- en schelpdieren vormen dan ook de basis van het menu en de kaart. Dit geheel wordt perfect aangevuld door terroirproducten van onze vertrouwde leveranciers.
Puur Lunch
Dagelijks wisselend,
bestaande uit drie of vier bereidingen.
3 bereidingen
4 bereidingen
Puur Zilte
7 – gangenmenu
9 – gangenmenu
Puur Vegetarisch
Avocado
Amandel
Boon
Wortel
Koolraap
Courgette
Ananas
Bittere chocolade
7 – gangenmenu
9 – gangenmenu
À la carte
Vooraf
Langoustine
Imperial Heritage kaviaar
Noordzeekrab
Paling
Hoofd
Wagyu
Racan duif
Tarbot
Zeebaars
Dessert
Ananas
Bittere chocolade
Peer
Roos
Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen vragen wij u te opteren voor een menuformule.
Indien u de voorkeur geeft aan kaas in plaats van dessert rekenen we een supplement aan van € 15.
Vermelde prijzen zijn incl. dienst en btw. Elke wijziging binnen het gekozen menu kan een prijsstijging met zich meebrengen.
Aangezien wij werken met dagverse producten kunnen er zich steeds wijzigingen voordoen in het menu.
Zilte de keuken
Tendensen zijn er om af te tasten.
Het is belangrijk om met het hele team een identiteit te ontwikkelen voor Zilte en deze ook te behouden. Elke keer weer streven wij ernaar om voor onze gasten een uniek moment te creëren dat blijft hangen in hun culinaire herinneringen.
De warme, gastvrije sfeer in restaurant Zilte werkt ontzag en mysterie op. We dompelen u graag onder in onze totaalbeleving en nemen u mee op onze ontdekkingsreis met de skyline van Antwerpen als uniek decor.
Onze sommelier Aaron Moeraert zorgt voor dat perfecte glas als begeleiding bij elk gerecht. Hij bouwde aan een selectie waarmee hij u voorziet van wijn; zij het in contrast, als ondersteuning of juist in harmonie, maar steeds to the point.