Beleving

Uniek dankzij interieur en omgeving

Restaurant Zilte heeft een uniek design verkregen. Houten interieurelementen in weloverwogen balans met aardse, rustgevende tinten versterken de karaktervolle setting.

Hiermee volgen we de facetten die onze natuurlijke omgeving te bieden heeft. Met een ligging op de bovenste verdieping van het MAS – Museum op het Eilandje van Antwerpen voelt u hier als geen ander de mariene setting van onze stad en de invloed van de Schelde.

Chef Viki Geunes

Viki Geunes, de chef van drie-sterrenrestaurant Zilte, is geen gewone chef. Als autodidact met een buitengewoon ontwikkeld proefvermogen tast hij rusteloos de grenzen van het culinair maakbare af om u van een unieke culinaire ervaring te voorzien.

Gepassioneerd door zijn vak, haast obsessioneel op zoek naar de perfectie in al zijn details, tovert hij een creatieve, genereuze, uiterst eigentijdse en geraffineerde keuken op het bord zonder compromissen. Ver buiten de comfortzone.

“De appreciatie die ik van mijn gasten krijg is mijn bron van energie. Als je – bij wijze van spreken – applaus krijgt van de klanten, dan geeft je dat enorm veel voldoening. Het maakt je werk ook lichter.”

– Viki Geunes

Impressie

Hier wilt u uw stem verlagen, diep ademhalen en focussen op eten en conversatie.

Houten interieurelementen in weloverwogen balans met aardse, rustgevende tinten versterken de karaktervolle setting.

Indrukwekkend en magisch.

ZLT-oyster-gold